Eines de l'usuari

Eines del lloc


sant_jordi_2024_-_abril24

SANT JORDI 2024

PER SANT JORDI 2024

Cliqueu sobre l'activitat de què us interessi conèixer més detalls.

....Per Sant Jordi 24, al CFA Vallès celebrem la Diada de Sant Jordi intercanviant-nos llibres.

La mecànica és molt senzilla:

Del 15 al 26 d'abril trobareu un expositor amb llibres al 2n pis del CFA Vallès i podreu

- Agafar-ne i deixar-ne un o més.

- No agafar-ne, però sí deixar-ne.

- No deixar-ne, però sí agafar-ne.

Quins llibres es convertiran en una sorpresa per Sant Jordi?.

De ben jove, havia plegat avellanes i collit raïm. Per molt que em renti les mans, per molt que em fregui les ungles i me les netegi de la terra del tros i del suc que tant enllamineix les vespes, aquest rastre d'olor no se me n'anirà mai del cor ni de la pensa.

Jordi Llavina visita el CFA Vallès per presentar a Granollers el seu últim llibre, Proses de l’entreclaror.

L’acte tindrà lloc dimarts 16 d’abril a les 18:00h en la sala d'actes.

L'activitat ha estat organitzada pel nostre centre en el marc de la celebració de Sant Jordi a què està convidat tot l'alumnat i a què poden assistir, també, totes aquelles persones que vulguin conèixer l'autor i la seva última obra i debatre amb ell sobre el seu procés creatiu en prosa i en poesia.

Amb Proses de l’entreclaror, Jordi Llavina -escriptor, poeta, crític literari, periodista cultural i docent- reprèn la seva obra en prosa, a cavall de la ficció i la literatura del jo. El seu darrer llibre de poemes, Un llum que crema, va ser Premi Carles Riba 2022.

AQUÍ, podreu fer un tast del llibre Proses de l’entreclaror (2023), amb tres de les narracions que conté amb la locució de l'autor.

AQUÍ, veureu l'entrevista a MÉS_324 de Xavier Graset arran de la publicació de Proses de l’entreclaror.

AQUÍ, llegireu un article d’opinió d’Ignasi Aragay al diari ARA: “Llegir caminant: és possible”.

Us hi esperem!}}

Com a part de la celebració de la Diada de Sant Jordi de 2024, us convidem a crear un microconte amb què participeu en el concurs literari del CFA Vallès.

Cliqueu AQUÍ per conèixer les bases del concurs.

El vostre professorat us explicarà amb més detall el funcionament del concurs; demaneu-li qualsevol dubte que pugueu tenir.

Bon microrelat en el Puig de les Forques!Lletres d'aigua. Paraules sobre vidre

Per segon any consecutiu, el nostre alumnat de CATALÀ ha format un escamot literari per omplir els vidres d'edificis emblemàtics de Granollers de literatura i d'aigua.

Hem participat en Paraules sobre vidre, un projecte impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, Gran Centre, les Biblioteques de Granollers i l’Ajuntament, i hem escrit versos i fragments literaris sobre els vidres de Cinemes Edison, Museu de la Tela, Teatre Auditori de Granollers, Museu de Granollers, L’Adoberia, Centre Vallès, GraJove, Can Pedrals, Can Jonch i Servei Local de Català.

La temàtica d’aquest any ha estat l’aigua que en l’actual context de sequera es fa notar com a element imprescindible i que en la literatura és un element simbòlic i inspirador.

AQUÍ, el reportatge de VOtv, Granollers torna a escriure ‘Paraules sobre vidre’ en edificis i aparadors per Sant Jordi on el nostre escamot literari entra en acció.

sant_jordi_2024_-_abril24.txt · Darrera modificació: 16/04/2024 12:55 per montse