Eines de l'usuari

Eines del lloc


no_creguis_tot_el_que_penses_20_21

NO CREGUIS TOT EL QUE PENSES 20 21: ÉS FEMINISTA EL CFA VALLÈS?

A continuació podeu consultar els resultats de l'enquesta a l'alumnat i al professorat del CFA Vallès enviada el 8 de març de 2021.

Un 70,6% de nosaltres ens declarem feministes!

Reviseu els resultats de la resta de creences en què ens vam significar per comprovar en quin punt ens trobem com a comunitat i si estem al cas de les dades de desigualtat per gènere.

També podreu comprovar quins són els temes més demanats per continuar amb la reflexió sobre el feminisme i com ens afecta.

Aquesta enquesta només és el punt de partida, estem programant més actuacions per aconseguir els objectius que ens hem marcat.

Per tant, us convidem a compartir qualsevol dubte, reflexió o suggeriment mitjançant el següent correu de la responsable en coeducació del nostre centre, na Patrícia López:

1a ACTUACIÓ

Enquesta: ÉS FEMINISTA EL CFA VALLÈS?

El dia 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona.

En realitat, més que no pas d’una celebració es tracta d’una reivindicació del feminisme i d’una denúncia del sexisme, atès que es commemora la lluita de les dones per la igualtat.

Des del CFA Vallès volem iniciar el projecte No creguis tot el que penses aquest 8 de març de 2021 amb una reflexió sobre les nostres creences sobre el feminisme.

S’ha enviat una enquesta a tota la comunitat educativa per aconseguir una visió de conjunt de les nostres creences.

Això ens permetrà encetar un procés de reflexió i anàlisi per decidir si el CFA Vallès es pot definir com a feminista i si podem incorporar aquest tret distintiu en el nostre Projecte Educatiu de Centre.

Us agraïm la vostra col•laboració i us desitgem un Bon Dia Internacional de la Dona!

OBJECTIUS I ACTUACIONS DEL PROJECTE

no_creguis_tot_el_que_penses_20_21.txt · Darrera modificació: 12/04/2021 11:47 per montse