Eines de l'usuari

Eines del lloc


gust_per_la_lectura

29 maig 2024

SOM GUANYADORS/ES!

El treball del grup de GES 2 format per la Imma, l'Eric i el Miquel Àngel ha estat triat pel jurat del XXIX concurs El Gust per la Lectura 2023-2024 com el millor de la seva categoria.

En una cerimònia extremadament emocionant i divertida, aquests/es tres alumnes van

No podem estar més orgullosos/es!

Enhorabona a tots/es tres!

Cliqueu en la imatge per gaudir de l'obra guanyadoramaig 2024

SOM FINALISTES!

Des del Servei de Suports i Recursos Lingüístics ens han comunicat que el Jurat del XXIX concurs El Gust per la Lectura 2023-2024 ha seleccionat com a finalista de la categoria E1 un dels treballs presentats pel nostre centre: Rut amb Hac (essent completa) creat per un grup d'alumnes de GES 2: Miquel Àngel Martí, Eric Yepes i Imma Castillo.

Enhorabona a tots/es tres!

I enhorabona també a Jordi Boldú, el professor que els ha guiat i assessorat per dur-lo a terme i coordinador de l'activitat!

El dia 29 de maig es desvetllaran els treballs guanyadors. Us desitgem molta sort!

Cliqueu en la imatge per gaudir de l'obra finalista.

TREBALL FINALISTAAbril 2024

Un curs més, participem en el concurs El gust per la lectura amb què pretenem que l'alumnat llegeixi d'una manera competent i crítica, gaudeixi del plaer de la lectura i elabori produccions audiovisuals que esperonin el gust per llegir.

Enguany, l'alumnat de GES 2 ha llegit l'obra Rut Sense Hac de Muriel Villanueva i després d'analitzar-la i discutir el seu argument, els personatges i els missatges implícits ha elaborat, en grup, diferents produccions audiovisuals amb què s'ha convertit en crític literari i on comparteix les seves apreciacions i recomanacions sobre l'obra.

Podeu gaudir de les produccions més reeixides que participaran en el concurs El gust per la lectura d'enguany tot i clicant en el títol.

L'alumnat de CAM ha llegit l'obra Els crims de la taula periòdica de Xavi Duran i Jordi de Manuel i ha elaborat treballs relacionats amb la química i contextualitzats amb la trama de la novel·la. En clicar en el títol del treball, podreu gaudir del treball que es presenta al concurs.

Felicitem l'alumnat per la bona feina i toquem ferro perquè esdevinguin finalistes!Abril 2023

L'alumnat dels grups de GES i CAM ha llegit l'obra de teatre L'heroi de Santiago Rusiñol; l'ha analitzat i ha discutit el seu argument, els personatges, els missatges implícits i el gènere dramàtic. Finalment, en grup, han elaborat diferents produccions audiovisuals.

Podeu gaudir de les cinc més reeixides que participaran en el concurs El gust per la lectura d'enguany tot i clicant en el títol.

Bona feina i molta sort!Abril 2022

L'alumnat dels grups de GES 1, GES 2 i CAM ha llegit Momo de Michael Ende, l'ha analitzat i ha discutit sobre el seu argument, els personatges i el gènere fantàstic. Finalment, ha exercit de booktuber en realitzar una crítica audiovisual sobre la novel·la.

Podeu gaudir de les tres crítiques més reeixides que participaran en el concurs El gust per la lectura d'enguany.

Molta sort!
Abril 2021

Des del Servei de Suports i Recursos Lingüístics ens han comunicat que el Jurat del XXVI concurs El Gust per la Lectura 2020-2021 ha seleccionat, com a finalista de la categoria E, un dels treballs presentats pel nostre centre: L'expedició del doctor Balmis 2, dels/de les alumnes de GES 2 Jose Félix Díaz, Zineb El Yaagoubi, Susana de la Calle i Vanessa Graneros.

Enhorabona a tots/es quatre!

I enhorabona a Xavier Olmeda i Laura Ballús, el professorat que els ha guiat i assessorat per dur-lo a terme! I a Jordi Boldú, el coordinador de l'activitat!

El dia 16 de juny es desvetllaran els treballs guanyadors. Us desitgem molta sort!

A continuació podeu veure el vídeoblog finalista, L'expedició del doctor Balmis del grup 2.

GRUP FINALISTA GES 216 de juny de 2021

Gala de lliurament de premis 2021: El gust per la lectura

Atenció al minut 42:5510 de setembre 2021

PREMI PRIMERS FINALISTES - EL GUST PER LA LECTURA 21

En el marc de la Setmana del Llibre en Català, el nostre centre va ser convidat a assistir a la cerimònia de lliurament de premis del concurs literari El gust per la lectura 21 de què un grup de GES 2 va resultar primer finalista en la convocatòria del curs 20 21.

En Jordi Boldú, coordinador del programa El gust per la lectura del CFA Vallès, va rebre en nom de l'alumnat i del centre el reconeixement, els certificats que ens hi acrediten i els premis per als/a les participants.

Una vegada més, ENHORABONA!

gust_per_la_lectura.txt · Darrera modificació: 10/06/2024 01:51 per montse