Eines de l'usuari

Eines del lloc


start

JULIOL 2017

13 de juliol

PREINSCRIPCIÓ 17 18

Les llistes amb les persones sol·licitabts que tenen plaça assignada al nostre centre i amb les que passen a la llista d'espera s'han de consultar al centre.6 de juliol4 de juliol

Les llistes amb el barem provisional s'han de consultar al centre.

Cliqueu AQUÍ per consultar la resta de dates d'interès.JUNY 2017

Consulteu AQUÍ els documents necessaris per a la preinscripció.

Consulteu AQUÍ els horaris per a la preinscripció.OFERTA DE PLACES Curs 2017/18
MAIG 2017

ABRIL 2017

MARÇ 2017

. .

Per a més informació, cliqueu AQUÍ.

FEBRER 2017PROVES LLIURES (convocatòria febrer 2017)

Recollida de les certificacions de les qualificacions obtingudes a la convocatòria de febrer de 2017: a partir de l'1 de març de 2017.

Cliqueu AQUÍ per conèixer l'horari en què podeu sol·licitar-les i quina documentació necessitareu.GENER 2017

]]

Per a conèixer més informació sobre el procés de preinscripció, els continguts, convalidacions i exempcions i d'altres aspectes de la convocatòria, cliqueu AQUÍ.
NOVEMBRE 2016

Per a més informació sobre aquestes malalties i sobre La Marató 2016, cliqueu AQUÍ.


Benvolguts/des alumnes,

Ara fa dos de anys de les últimes eleccions al nostre Consell Escolar i, per tant, s'escau la renovació parcial dels seus membres.

Aquests primers dies del mes de novembre i fins al dijous 15 de desembre, quan constituirem el nou Consell, portarem a terme el procés electoral.

Tota la comunitat educativa forma part d'aquest procés i, per això, tots i totes estem cridats/des a participar-hi; qui ho desitgi, com a candidat/a a formar part del Consell i, evidentment, a la votació de les persones que ens representin.

Per a més informació sobre tot el procés cliqueu AQUÍ.


OCTUBRE 2016

Orientació i vacants

Per a orientació i vacants del Curs de preparació de les proves d'accés a CFGS i d'accés a la universitat, cliqueu AQUÍ.

Per a orientació i vacants sobre els ensenyaments de GES (Graduat en Educació Secundària) i CAM (Curs d'Accés directe a CFGM) cliqueu AQUÍ.

Per a orientació i vacants sobre els ensenyaments de Llengua castellana, Llengua catalana i Formació instrumental, AQUÍ.

Per a orientació i vacants sobre els ensenyaments d'Informàtica i Llengua anglesa, AQUÍ.

Per a informació general sobre els diferents ensenyaments i cursos, sobre l'expedició de certificats i la recollida de títols cliqueu AQUÍ.14 de setembre

Per a orientació i vacants del Curs de preparació de les proves d'accés a CFGS i d'accés a la universitat, cliqueu AQUÍ.

La informació sobre l'orientació i les vacants de la resta d'ensenyaments es publicarà en aquest lloc web la setmana vinent.Inici del curs 2016/2017

Cliqueu AQUÍ per conèixer quan començareu el vostre curs.


start.txt · Darrera modificació: 20/07/2017 11:36 per montse